Welkom bij PC Assist De Panne voor een betrouwbare computerservice in uw buurt!


Wij komen aan huis in De Panne voor al uw computerproblemen en hanteren transparante tarieven zonder verplaatsingskosten. Ook voor uitleg op maat en aankoopadvies bij de winkel of supermarkt van uw keuze kunt u bij ons terecht.


PC Assist is niet zomaar een computerwinkel in de buurt van De Panne. Wij bieden een volledige service. Zo begeleiden wij u bij de aankoop van zowat alle multimedia: computers, laptops, tablets, iPads, ... Voor ons hebben Windows, Apple, Linux en Android geen geheimen. Wij zijn zowel specialist op het gebied van hardware als software.


Met onze ervaring helpen wij graag particulieren, bedrijven en KMO's uit De Panne en de regio van de Westhoek. Onze kennis zetten wij in bij de installatie van computers, internet, e-mail, printers, ... Onze service en oplossingen op maat zullen u verbazen. Bij ons kan u ook terecht voor dataherstel, backups, systeemreparatie, het oplossen van programmaconflicten en het herstellen van vastgedraaide besturingssystemen. Wij herinstalleren computers en verwijderen virussen.


Onze klanten appreciëren onze uitstekende service, kwaliteit, betrouwbaarheid en de snelheid waarmee wij de problemen oplossen! Wij komen bij u thuis en hanteren de goedkoopste prijzen. Zo onderscheiden wij ons van andere computerwinkels in De Panne en de Westhoek.